salon timmy, masáže pedikúra a kosmetika Náměšť nad Oslavou
salon timmy logo

souhlas se zpracováním osobních údajů

 

 

V souladu s ustanovením § 89 odst. 3 zák. č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, v účinném znění, si Vás tímto dovolujeme informovat, že tyto internetové stránky využívají pro svou činnost soubory cookies, tedy Vaše soubory cookies, včetně trvalých, zpracováváme.

 

Tímto udělujete obchodní firmě Eva Cendelínová, místem podnikání Sadová 338, 675 71 Náměšť nad Oslavou, IČO: 65334990 (dále jen „Správce“) souhlas, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „obecné nařízení o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto Vaše osobní údaje: IP adresa 46.28.105.2.

 

Tyto údaje budou zpracovávány za účely zařazení do databáze, reklamními a marketingovými, tj. zejména zasílání reklamních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků a nabízení služeb.

Tyto údaje budou Správcem zpracovávány pro účely přímého marketingu po dobu 10 let, nebo dokud tento souhlas neodvoláte. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky.

 

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na adresu info@salon-timmy.cz  nebo dopisu na kontaktní údaje Sadová 338, 675 71 Náměšť nad Oslavou.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů máte právo vzít souhlas kdykoliv zpět, požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů a v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Udělením tohoto souhlasu prohlašujete, že jste si vědomi, že tento souhlas udělujete na základě své svobodné vůle.

 

Tel.: +420 777 206 122, e-mail: info@salon-timmy.cz

salon timmy logo

© 2011 - 2018 SALON TIMMY